Nya slots

Nya slots

Intresset för nya slots ökar hela tiden och det är ju inte så konstigt. Utvecklingen har varit snabb och faktum är att på nya slots så är både grafiken och ljudet bättre, vilket ger en skönare spelupplevelse. Nya slots har också nya och mer spännande spelupplägg med häftiga spel, ofta bonusspel, inne i själva spelet. Om det tidigare blev en bonusrunda vid tre scatters så kan det nu dyka upp flera olika bonusspel, samt nya spelplaner, som gör spelen både omväxlande och spännande. Dessutom är de nya spelen optimerade för att spelas på mobilen, den spelform som ökar mest. Spelutvecklarna börjar idag med en mobilversion som man sedan bygger ut till en större skärm som på en PC.

Nya slots från NetEnt

NetEnt är inget annat än en världsledande spelutvecklare. De har en rad succéer bakom sig som Gonzo’s Quest, Starburst och Mega Fortune men de fortsätter att överraska med:

Copy Cats som är en slot full av söta katter i alla möjliga färger. Spelautomaten har fem hjul och tre rader.
Divine Fortune Slot som har sitt arv efter Mega Fortune och Mega Fortune Dreams. Slotten förmedlar lyx och flärd, och vill man vara småaktig så är nog slotten en modernisering av Mega Fortune. Inget fel i detta, det finns mycket att ta av den succén som har hunnit bli några år.

Andra kända spel är Joker Pro Slot vilket är en utveckling av NetEnts slot Jackpot 6000, Wild Wild West med undertiteln The Great Train Heist Slot, Jungle Spirit som har undertiteln Call of the Wild Slot, vilket är en slot med djungeltema som ska vara stilren och nyskapande inom sitt segment

Nya slots från Microgaming

På andra sidan Nordsjön så hittar vi Microgaming som säkert kommer att släppa flera slots under året. Först ut är en slot med fantasytema, nämligen Hugandi, the Yellow Emperor. En slot med fem hjul och tre rader samt 25 vinstlinjer. Låter inte så upphetsande vid en första anblick men blir säkert underhållande.

Två svenska spelutvecklare Play N’ GO och Yggdrasil har flera slots på gång men vi får vänta till dess att de är släppta, man är aningen hemlighetsfull på den kanten.